Wysłany: 2007-10-21, 22:05 Problem z zapamiętywaniem haseł
Witam mam problem otóż pracuję tylko sam na swoim kompie i nikt poza mną niema dostępu do niego ale nie w tym rzecz chodzi mi konkretnie oto że mam dużo stron internetowych wpisanych w ulubione a pracuję na wyszukiwarce Windows Explorer 7 i jak zapisałem stronkę do ulubionych raz podałem hasło to pokazywało się info czy hasło ma być zapamiętane w Windows klikałem na tak i było OK potem jak już wchodziłem w stronkę i klikałem tylko na login hasło automatycznie się pojawiało oczywiście jako kropki ale nie musiałem szukać go itp.a ostatnio coś mi się porobiło może sam gdzieś przez nieuwagę jakąś może funkcję wyłączyłem i po kliknięciu na hasło i zatwierdzeniu go jak jeszcze oczywiście nie było zapisane gdzieś chyba w pamięci to nic takiego nie wychodzi muszę za każdym razem na każdej str.internetowej wpisywać hasło nie da się tego przywrócić jak było poprzednio.Liczę na wasze odpowiedzi i pozdrawiam gorąco.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum