Strona Główna Forum DarmoweProgramy.org

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Dekoder NVIDIA PureVideo czy się należy przy zakupie grafy.
Autor Wiadomość
RAIN MAN 

Wysłany: 2007-12-28, 04:30   Dekoder NVIDIA PureVideo czy się należy przy zakupie grafy.

Witam mam takie pytanko do szanownych modelatorów oraz forumowiczów.Otóż niedawno zakupiłem kartę grafiki z firmy NVIDIA jest to model karty e-GeForce 8800 Ultra tu jest link do niej http://www.in4.pl/recenzj...ctr_str_numer=2 i mam teraz dylemat bo dowiedziałem się od kumpla że podobno do tej karty prócz sterowników okablowania itp.powinienem dostać jeszcze oprogramowanie osobno typu Dekoder NVIDIA PureVideo a nic takiego niedostałem.W necie jest owszem ale tylko wersja trial ( 30 dni ) w sklepie sprzedawca zapewniał że jest to model z najwyższej półki choć nie w tym żecz.Mnie chodzi oto że podobno to oprogramowanie bardzo odciącza grafę.Tak się ona niewiesza niema z nią problemów itp.czy powinienem wraz z zakupem tej karty dostać gratis w pudełku już to oprogramowanie czy jednak osobno trzeba zakupić je sobie?Liczę na odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich.
GIGABYTE:GA-M57SLI-S4 , AMD Athlon 5400+ Dual Core , GeForce 8800 Ultra EVGA 768MB 384bit , 450GB Sata 2 Caviar , Audigy 2000 Creative , nagr.dvd Optiarc AD-7191S , 4GB GEIL 800MHz , CHIEFTEC 450W , XP Home Edition.

Odpowiedz do tematu